30. heinäkuuta 2007

Pukkaanko sukkaa vai mitä?

Tässä olen ettimässä netistä muiden blogeista vinkkejä ja virikkeitä mitä alkaisin tekkee seuraavaksi. Sitten törmäsin johonkin kirjaan jossa on kaiken näköisiä huiveja, kauan olen metästänyt jotain kivaa kolmiohuivi ohjetta ja kyseissä Wrap Style -kirjassa niitä on. Jos jollakulla on tästä kirjasta jotain sanottavaa niin saa informoida mielellään=) Sekä mistä ootte hankkineet sen? Meen tästä pyörittelee peukkui tai jottai siksi aikaa.. ;)

27. heinäkuuta 2007

Pyssäys


Tähän se sit tais jäädä, tän kortin teko meinaan.. Jotenkin vain sain sen tähän asti ja nyt en saa millään mitään lisättyä korttiin vaikka vielä on nauha laittamatta ja ajattelin jotain tassun tai jalan jälkiä liimata tuohon päälle=/ Höh. Tällästä se sitten on kun ei varsinaisesti ole ketään saajaa kortille..
Tiimarista löysin skräppäykseen kuviopaperivihkosen 2,50e maksoi, missä on 36kpl pientä arkkia eri kuvioissa. Vihkoja oli eri sävyissä. Itse tykästyin tähän "classic earth tones" -sarjaan.




No eipä sittenkään. Meni vähän ajatteluun aikaa, mut kyl se siitä kun vähän potkii, sanos..kuka sit sanoiki ;)

Oman tien kulkijoille -kortti.






Muokattu 16:36

25. heinäkuuta 2007

Kisu

Kisu on päässyt jo korttiin. Koskaan en ole osannut suoraan leikata reunoja enkä sitten tässäkään. Yleensä ostan soikeat kortit valmiina, mutta en sitten tällä kertaa kun oli kokeilu kyseessä. Vähän viilaa niin kyllä se siitä;)
Oli pakko saada kortti äkkiä tänne koska se onkin "lojunut" vaan kaksi viikkoa tuossa pöydällä;)

10. heinäkuuta 2007

Kitty

Puolitoista tuntia väsäsin näitä eli leikkasin ensin lautasliinasta kuvat sitten sivelin decoupage -lakalla ja siirsin pahville/paperille, annoin kuivua ja lakkasin vielä päältä. Nyt odotan innolla niiden kuivumista. Isompi kitty on tarkoitus laittaa korttiin ihan yksinään ja pienemmistä osista teen toisen kortin 3D-tekniikkaa käyttäen. Kukista tuli tosi kivoja niitä teen ehkä myöhemmin lisää.

7. heinäkuuta 2007

Hiljaista kuin...


Todellakin blogi on nimensä mukainen=D
Olen minä sentään askarrellut ja tehnyt keskeneräisiä valmiiksi. Kortteja olen tehnyt uusien ostosteni aineksista. Eräskin lähti jo maailmalle enkä muistanut kuvata sitä ennen, pöööh! Toisesta on kuva, mutta mutta..
Tälläisenä sadeKUURO päivänä, sillä todellakin sataa 5minuuttia sitten ei sada ja kun pääset ulos sataa taas, yritän juuri kehitellä mitä seuraavaksi tekisin, sormet kangistuneena ei oikein tee mieli käsitellä juuri nyt lankaa joten paperiaskartelua siis ohjelmassa. Aika uuden kirjan inspiroimana..

1. heinäkuuta 2007

Meriheppa

Ensimmäinen lasi-/muovihelmi työni. Tosin hieman rihkamaa, mutta ei sillä niin väliä. :D
Oli kyllä todella vaikeaa pyöritellä langasta noita lenkkejä, vaikka ohje oli ihan nenän edessä, mutta silti. Ehkä noi lisä kruusailut ois voinu jättää pois, mutta ne NYT on siinä. En ota pois ja pura.

Farkun sininen kassi

Kassi on nyt valmis. Sain vihdoinkin aikaiseksi ostaa rottinkikahvat tähän. Tekokukka gerbera olikin jo kotona valmiina ihan ennestään. Väri on tosin kuvatessa muuttunut keltaisesta vaalean oranssiksi.